Website Plaatselijk Belang vernieuwd!

Een heel nieuwe website!
Was dat dan nodig?

Ja. Het systeem om de website te onderhouden is enige tijd geleden overgegaan naar een abonnements-systeem. Met maandelijkse of jaarlijkse extra kosten als gevolg. Daarom hebben we de website omgebouwd naar het wijd en zijd (gratis) gebruikte beheersysteem WordPress.

WordPress heeft talloze voordelen en er zijn ook veel meer mensen die ermee overweg kunnen. Anderzijds was het vrijwel onmogelijk om het beeld van de oude website naadloos over te zetten. We hebben daarom gekozen voor een frisse nieuwe look.

Nieuwsberichten en reacties

Korte nieuwtjes staan voortaan rechts. En het is nu ook mogelijk om zelf reacties of nieuwtjes aan te leveren. Als je op de de link van een bericht klikt kun je het bericht lezen. Onderaan het bericht is er telkens een formuliertje waar je een reactie kunt ingeven. Bijvoorbeeld een aanvulling of een correctie. Vóórdat de reactie voor iedereen zichtbaar is wordt de tekst door de webmaster (Willem Boeke) in afstemming met het Bestuur, gemodereerd, d.w.z. gecheckt op leesbaarheid, afwezigheid van persoonsgegevens (AVG!), etc. Uiteraard worden spam, beledigend taalgebruik en reclame ook niet doorgelaten.

Plaats een reactie