Teun Wolbink geridderd!

Velen van jullie hadden het vast al gezien: Teun Wolbink heeft een “lintje” gekregen. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Plaatselijk Belang is trots op onze jonge Ridder en ook vanaf deze kant feliciteren we Teun van harte met deze decoratie!

De Hardenbergse gedecoreerden ter gelegenheid van Koningsdag 2023

Teun heeft vele jaren als voorzitter, maar vooral als een leidende en verbindende persoon binnen Plaatselijk Belang Heemserveen-Rheezerveen opgetreden. Hij speelde een belangrijke rol bij ontwikkelingen die een grote betekenis hadden voor dit gebied. Zoals de reconstructie van de N34 en de komst van het asielzoekerscentrum, maar ook de komst van de windmolens. Teun was voorzitter en daarna penningmeester van Stichting De Samenkomst. Hij was ook voorzitter van de Koninklijke Coöperatie rundvee-verbetering (CRV), afdeling Den Ham. En maakte zich hard voor het gebruik van het online managementpakket VeeManager op veeteeltopleidingen.

Daarnaast zette Teun zich in voor het Coördinatiepunt Kavelruil Overijssel. Hij was voorzitter van de kavelruilcommissie. En daarna kavelruilbegeleider.

Kortom: Het lintje is welverdiend!

Plaats een reactie